Risruller (FODMAP venlige)

Sund og lækker spise; forårsruller i rispapir med lige det DU ønsker. Personer: 4

INGREDIENSER
rispapir
salat, grøn
rocola
snack peber, rød
agurk, i tynde stave
gulerod, i tynde stave
rejer
æg, i både, kogt smilende
laks, stegt på panden
forårsløg, i tynde ringe

FREMGANGSMÅDE

Der er næsten ingen grænser for hvad man kan komme i sin risrulle, eller forårsrulle af rispapir om man vil. Derfor vil jeg ikke skrive præcise mål på ingredienser, men i stedet give forslag til hvad du kan komme i.

I denne omgang kom jeg dette i min risrulle og det smagte fantastisk (se under ingredienser).

Du kan evt. dyppe din rulle i soya, eller lave en sur/sød chili sauce, som personligt er min favorit.

Der skal regnes med 2 risruller til hver, måske flere, alt efter hvor meget man hver i sær kommer i. Mine børn på 9 og 3 er begge vilde med risruller, og kan spise 2-3 stykker, men de kommer naturligvis heller ikke så meget fyld i, som en voksen.

Rispapir kan købes i blandt andet Netto og Kvickly.

 

Sådan gør du:

Rispapiret skal lægges ned i en rund skål/fad (jeg bruger selv tærtefade) med koldt vand i 1 minut, hvorefter den tages op på tallerken. 
Fyld rispapiret på midten med grønt og kød som du ønsker og fold rispapiret om fyldet, start med siderne.

5/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.