Sund og lækker spise; forårsruller i rispapir med lige det DU ønsker. Personer: 4
INGREDIENSER
rispapir
salat, grøn
rocola
snack peber, rød
agurk, i tynde stave
gulerod, i tynde stave
rejer
æg, i både, kogt smilende
laks, stegt på panden
forårsløg, i tynde ringe
FREMGANGSMÅDE
Der er næsten ingen grænser for hvad man kan komme i sin risrulle, eller forårsrulle af rispapir om man vil. Derfor vil jeg ikke skrive præcise mål på ingredienser, men i stedet give forslag til hvad du kan komme i.
I denne omgang kom jeg dette i min risrulle og det smagte fantastisk (se under ingredienser).
Du kan evt. dyppe din rulle i soya, eller lave en sur/sød chili sauce, som personligt er min favorit.
Der skal regnes med 2 risruller til hver, måske flere, alt efter hvor meget man hver i sær kommer i. Mine børn på 9 og 3 er begge vilde med risruller, og kan spise 2-3 stykker, men de kommer naturligvis heller ikke så meget fyld i, som en voksen.
Rispapir kan købes i blandt andet Netto og Kvickly.
Sådan gør du:
Rispapiret skal lægges ned i en rund skål/fad (jeg bruger selv tærtefade) med koldt vand i 1 minut, hvorefter den tages op på tallerken.
Fyld rispapiret på midten med grønt og kød som du ønsker og fold rispapiret om fyldet, start med siderne.
Leave a Reply