Rugbrød med spejlæg og avokado

Rugbrød med spejlæg og avokado

Idé til nem og lækker antiinflammatorisk frokost, som indeholder bl.a. både fiber, protein, C-vitamin, K-vitamin, E-vitamin, og B-vitamin.

INGREDIENSER

2 skiver kernerugbrød
lidt mayonnaise, let (lavet på rapsolie)
Spinat, frisk
1 avokado
Lidt forårsløg, den grønne del, klippet
Frisk citronsaft
Salt & peber
Sesamfrø

FREMGANGSMÅDE

  1. Smør rugbrødet med mayonnaise.
  2. Steg spejlæg på et tør slip-let pande.
  3. Skyl spinaten og dup den tør med køkkenrulle. Kom spinaten på rugbrødet.
  4. Skær avokadoen over på midten. Fjern kernen og skralden. Skær den i skiver.
  5. Når spejlæggene er færdige, lægges de ovenpå spinaten. 
  6. Kom herefter avokadoskiverne ovenpå, efterfuldt af salt og peber, forårsløg, citronsaft og et drys sesamfrø.
5/5 - (2 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.