Idé til nem og lækker antiinflammatorisk frokost, som indeholder bl.a. både fiber, protein, C-vitamin, K-vitamin, E-vitamin, og B-vitamin.
INGREDIENSER
2 skiver kernerugbrød
lidt mayonnaise, let (lavet på rapsolie)
Spinat, frisk
1 avokado
Lidt forårsløg, den grønne del, klippet
Frisk citronsaft
Salt & peber
Sesamfrø
FREMGANGSMÅDE
- Smør rugbrødet med mayonnaise.
- Steg spejlæg på et tør slip-let pande.
- Skyl spinaten og dup den tør med køkkenrulle. Kom spinaten på rugbrødet.
- Skær avokadoen over på midten. Fjern kernen og skralden. Skær den i skiver.
- Når spejlæggene er færdige, lægges de ovenpå spinaten.
- Kom herefter avokadoskiverne ovenpå, efterfuldt af salt og peber, forårsløg, citronsaft og et drys sesamfrø.
Leave a Reply