Denne lækre salat blev til i forbindelse med en madtærte jeg har lavet, som salaten gik godt i spænd med.
INGREDIENSER
2 håndfulde spinatblade, friske
2 håndfulde bredbladet persille
10 champignon
½ pk bacon i tern
8 små tomater på stilk
1 ps pinjekerner
6-8 skiver parmesan ost
balsamico
salt & peber
Stegning: olie og smør
FREMGANGSMÅDE
- Skyl spinat- og persillebladende. Ryst vandet af og kom bladende på et fad / stor tallerken.
- Skyl champignon, knæk roden af og skær dem i skiver. Brun dem på en pande i lidt olie og smør. Drys med salt.
- Kom dem over salaten.
- Steg bacon på en tør pande til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Kom dem over salaten.
- Skyl tomaterne og skær dem midt over. Steg dem ved høj varme på en pande i et par min. Drys med lidt salt og peber. Kom dem herefter ovenpå salaten.
- Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over salaten.
- Slut af med skiver af parmesan ost og nogle dråber balsamico.
- Salaten serveres kold.
- Kan spises alene eller som tilbehør til diverse retter. God til f.eks. madtærter.
Leave a Reply