Salat med spinat og persille

Denne lækre salat blev til i forbindelse med en madtærte jeg har lavet, som salaten gik godt i spænd med.

INGREDIENSER
2 håndfulde spinatblade, friske
2 håndfulde bredbladet persille
10 champignon
½ pk bacon i tern
8 små tomater på stilk
1 ps pinjekerner
6-8 skiver parmesan ost
balsamico
salt & peber

Stegning: olie og smør

FREMGANGSMÅDE

  1. Skyl spinat- og persillebladende. Ryst vandet af og kom bladende på et fad / stor tallerken.
  2. Skyl champignon, knæk roden af og skær dem i skiver. Brun dem på en pande i lidt olie og smør. Drys med salt.
  3. Kom dem over salaten.
  4. Steg bacon på en tør pande til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Kom dem over salaten.
  5. Skyl tomaterne og skær dem midt over. Steg dem ved høj varme på en pande i et par min. Drys med lidt salt og peber. Kom dem herefter ovenpå salaten.
  6. Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over salaten.
  7. Slut af med skiver af parmesan ost og nogle dråber balsamico.
  8. Salaten serveres kold.
  9. Kan spises alene eller som tilbehør til diverse retter. God til f.eks. madtærter.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.