Salat som hovedret med laks

Mættende fodmap-venlig salat med laks, som kan serveres som et hovedmåltid.

Personer: 1

INGREDIENSER

40g iceberg salat, i mindre stykker
120g agurk, i tynde strimler
1 st gulerod, i tynde strimler
60g snack peber, rød
½ avokado i skiver
1 skive rugbrød, mørkt, glutenfri, godt ristet (kan undlades)
100g laks, røget, i skiver
3-4 små tomater på stilk, halveret
lidt fetaost, fedtfattig
2 stilke forårsløg, i tynde ringe, kun den grønne del
salt & peber
creme fraiche, laktosefri

FREMGANGSMÅDE

  1. Skyl alle grøntsagerne i koldt vand.
  2. Start med at komme salat på en tallerken som er revet i mindre stykker. Kom herefter de forskellige grøntsager på.
  3. Læg laksestykkerne ovenpå, samt rugbrød, fetaost og forårsløg.
  4. Kom små klatter af creme fraiche ovenpå og drys med salt og peber.
Stem på post

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.