Salte donuts med broccoli og skinke

Salte donuts med broccoli og skinke

Opskrift på små donuts med broccoli og skinke til eks. børnenes madpakke, eller din egen. En lækker lille snack, som smager rigtig godt, især når de er lune.

Antal: ca. 30 små donuts

INGREDIENSER

300g hvedemel (gerne fuldkornshvedemel)
3 æg
3 spsk oliven jomfruolie
3,5 dl mælk
2 tsk bagepulver
150g skinke i tern
250g broccoliris
150g parmesanost, fintrevet
0,5 tsk salt
1 spsk chili sovs (kan undlades)

oliven jomfruolie som smørrelse

FREMGANGSMÅDE

1. Kom alle ingredienserne op i en stor skål og rør det godt sammen.
2. Varm dit donutjern op (Jeg brugte snack collection fra Tefal)
3. Når det er varm, smøres olie på pladen med en pensel.
4. Brug en spiseske og kom dej med en lille smule top på, i hvert hul. Bag dem i ca. 5-6 min. eller indtil de
     er gyldne og gennembagt.

Salte donuts med broccoli og skinke

TIP!

Du kan krydr dine donuts som du vil. Eks. kan du også bruge gulerod, blomkålsris, kylling i tern eller bacon.

Næringsindhold pr. donut

KALORIERPROTEINKULHYDRATFEDT
914,8g8,4g4,2g
4/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.