Den bedste opskrift på scrambled eggs. Nem, cremet og smager super godt.
Mængde: rækker til 3-4 skiver brød
INGREDIENSER
3 æg
25g smør
1 spsk cremefraiche
salt & peber
1 lille håndfuld purløg, hakket
FREMGANGSMÅDE
- Kom æg i en kasserolle. Tilsæt smør og kom kasserollen over det varme blus,
- Rør konstant med en dejskraber. Når det begynder at tykne lidt, tager du kasserollen fra varmen, men du stadig røre rundt. Ca. 20-25 sek.
- Kom kasserollen over varmen igen og bliv ved med at røre.
- Når det tykner endnu mere, som ses som det samles, tages kasserollen igen fra varmen og der røres lidt.
- Tilsæt cremefraiche, stadig mens kasserollen er fra varmen og rør rundt.
- Tilsæt lidt salt og friskkværnet peber, rør rundt.
- Tilsæt de hakkede purløg og bland det sammen,
- Server straks, på en skive godt brød og evt. stegte tomater.
Brunch – lækker og nem - CORIs KØKKEN
4. maj 2021 at 12:11[…] Hjemmelavet røræg / scrambled eggs, drysset med purløgSprød baconBrunch pølser (små) – røgede og kogteEn skive oldtidsbrød (købes i Super Brugsen eller laves selv, se opskrift på oldtidsbrød) med chorizo pølse Frisk frugt: Netmelon, jordbær, røde og og grønne druerSalat, Serano skinke, ostestænger og rød peberBrunch pandekager med yoghurt (hjemmelavet)1 glas frisk presset appelsin (hjemmelavet). […]