Scrambled eggs

Scrambled eggs

Den bedste opskrift på scrambled eggs. Nem, cremet og smager super godt.

Mængde: rækker til 3-4 skiver brød

INGREDIENSER

3 æg
25g smør
1 spsk cremefraiche 
salt & peber
1 lille håndfuld purløg, hakket


FREMGANGSMÅDE

  1. Kom æg i en kasserolle. Tilsæt smør og kom kasserollen over det varme blus,
  2. Rør konstant med en dejskraber. Når det begynder at tykne lidt, tager du kasserollen fra varmen, men du stadig røre rundt. Ca. 20-25 sek.
  3. Kom kasserollen over varmen igen og bliv ved med at røre.
  4. Når det tykner endnu mere, som ses som det samles, tages kasserollen igen fra varmen og der røres lidt.
  5. Tilsæt cremefraiche, stadig mens kasserollen er fra varmen og rør rundt.
  6. Tilsæt lidt salt og friskkværnet peber, rør rundt.
  7. Tilsæt de hakkede purløg og bland det sammen,
  8. Server straks, på en skive godt brød og evt. stegte tomater.
Stem på post

1 Comment

  1. […] Hjemmelavet røræg / scrambled eggs, drysset med purløgSprød baconBrunch pølser (små) – røgede og kogteEn skive oldtidsbrød (købes i Super Brugsen eller laves selv, se opskrift på oldtidsbrød) med chorizo pølse Frisk frugt: Netmelon, jordbær, røde og og grønne druerSalat, Serano skinke, ostestænger og rød peberBrunch pandekager med yoghurt (hjemmelavet)1 glas frisk presset appelsin (hjemmelavet). […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.