Sjov børnesalat med kold kylling og bacon

Denne børnesalat springer sig ud af min opskrift “Lækker pastasalat med kold kylling og bacon“, i det vi fik dette til aftensmad i går, og for at mine børn skulle kunne spise med, lavede jeg på en tallerken til dem hver, et sjovt ansigt, af de samme (børnevenlige) ingredienser, som blev spist med stor velbehag. Hertil lavede jeg tre små skåle, en med gulerødder og agurk i stave, 1 med pasta og den sidste med kyllingeskiver og sprød bacon. Der var intet tilbage.

Følger du min opskrift på Lækker pastasalat med kold kylling og bacon, skal du blot tilføje 2 gulerødder. Hvis du ønsker at lave denne børnesalat, som en selvstændig ret, skal du bruge følgende… (se ingrediens listen).

Personer: 2 børn

INGREDIENSER

6 bacon i skiver
1-2 kyllingefileter
salt & peber
½ agurk
ca. 6 salatblade
2 håndfulde pastaskruer
½ spsk olie
2 gulerødder
lidt karry dressing

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg bacon sprød på en tør pande. Kom herefter de stegte bacon på en tallerken med fedtsugende papir.
  2. Krydr kyllingen med lidt salt og peber og steg dem i fedtet fra baconen. Lad dem køle af og skær dem herefter i skiver.
  3. Kog pastaen som anvist på pakken og skyl dem herefter i koldt vand. Vend dem herefter i en skål med lidt olie, så de ikke klister sammen.
  4. Skyl salaten, skær gulerødder og agurk i stave, samt 4 skiver agurk i skiver (til øjne). Kan dine børn lide sorte olien, kan disse bruges som pupiller i stedet for karry dressing, som jeg har brugt. Fjern stenen og skær dem midt over.
  5. Når det varme er kølet helt ned, anretter du som du ønsker en sjov og kreativ salat til dine børn. (du er helt sikkert bedre end jeg), samt tre skåle med de resterende ingredienser.

Håber det også falder i god jord hos dine børn.

Stem på post

1 Comment

  1. […] der små børn med til bords, kan jeg anbefale at lave denne tallerken til børnene: “Sjov børnesalat med kold kylling og bacon“, som laves af de samme ovenstående […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.