Snasket (vegansk) chokoladekage

Snasket (vegansk) chokoladekage

Opskrift på snasket (vegansk) chokoladekage med hakkede mandler og saltede peanuts på toppen. En virkelig lækker kage, der stiller sukkersulten. Et stykke kage indeholder 125 kcal.

Antal: 8 stk.

INGREDIENSER

16 dadler, uden sten
2 spsk kokosolie
ca. 0,5 dl vand
40g mandler, hakkede
50g kakaopulver, usødet
50g mørk chokolade, Aglamark, vegan (eller anden mørk chokolade)

Topping
20g peanuts, saltede

FREMGANGSMÅDE

1. Kom dadler og kokosolie i en foodprocessor (eller blender) og hak det sammen. Tilføj lidt vand ad
    gangen, indtil du opnår en tyk cremet konsistens.
2. Kom resten af ingredienserne i (Ikke peanuts) og kør det sammen til en tyk mase.
3. Kom kagedejen i en lille bageform ca. 20×18 cm beklædt med bagepapir. Drys med de hakkede
    peanuts og tryk dem forsigtigt lidt ned i dejen med en flad hånd.
Snasket (vegansk) chokoladekage før bagning
4. Stil kagen midt i en forvarmet ovn ved 180 grader, alm. ovn i ca. 25-30 min.
5. Lad kagen køle af og skær den herefter i 8 ligestore stykker.

Er der nogle stykker tilbage, kan disse opbevares på køl.

5/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.