Opskrift på snasket (vegansk) chokoladekage med hakkede mandler og saltede peanuts på toppen. En virkelig lækker kage, der stiller sukkersulten. Et stykke kage indeholder 125 kcal.
Antal: 8 stk.
INGREDIENSER
16 dadler, uden sten
2 spsk kokosolie
ca. 0,5 dl vand
40g mandler, hakkede
50g kakaopulver, usødet
50g mørk chokolade, Aglamark, vegan (eller anden mørk chokolade)
Topping
20g peanuts, saltede
FREMGANGSMÅDE
1. Kom dadler og kokosolie i en foodprocessor (eller blender) og hak det sammen. Tilføj lidt vand ad
gangen, indtil du opnår en tyk cremet konsistens.
2. Kom resten af ingredienserne i (Ikke peanuts) og kør det sammen til en tyk mase.
3. Kom kagedejen i en lille bageform ca. 20×18 cm beklædt med bagepapir. Drys med de hakkede
peanuts og tryk dem forsigtigt lidt ned i dejen med en flad hånd.
4. Stil kagen midt i en forvarmet ovn ved 180 grader, alm. ovn i ca. 25-30 min.
5. Lad kagen køle af og skær den herefter i 8 ligestore stykker.
Er der nogle stykker tilbage, kan disse opbevares på køl.
Leave a Reply