/
480 Views1

Dejlig sommerret, kold laks med sommersalat. Personer: 4

INGREDIENSER
4 laksestykker
1 agurk, i stave
15 cherrytomater på stilk
½ icebergsalat hoved
4 st gulerødder, i stave
rejer
feta ost i tern
 
Dressing til dyp:
2 dl græsk yoghurt (low FODMAP: benyt laktosefri creme fraiche)
6 spsk ketchup (low FODMAP: ketchup uden løg)
4 spsk ravigotte

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg laksen med skindet nedad i ca. 4 min. eller indtil den er halvt gennemstegt og skindet er sprødt. Krydre med salt og peber.
  2. Vend laksen og steg den yderligere 4 min.
  3. Skyl salaten og skær grøntsagerne i stave, fetaost i tern og tomater i både.
  4. Når laksen er kølet af er retten klar til servering.
5/5 - (1 vote)

En kommentar på dette indlæg:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.