Dejlig sommerret, kold laks med sommersalat. Personer: 4
INGREDIENSER
4 laksestykker
1 agurk, i stave
15 cherrytomater på stilk
½ icebergsalat hoved
4 st gulerødder, i stave
rejer
feta ost i tern
Dressing til dyp:
2 dl græsk yoghurt (low FODMAP: benyt laktosefri creme fraiche)
6 spsk ketchup (low FODMAP: ketchup uden løg)
4 spsk ravigotte
FREMGANGSMÅDE
- Steg laksen med skindet nedad i ca. 4 min. eller indtil den er halvt gennemstegt og skindet er sprødt. Krydre med salt og peber.
- Vend laksen og steg den yderligere 4 min.
- Skyl salaten og skær grøntsagerne i stave, fetaost i tern og tomater i både.
- Når laksen er kølet af er retten klar til servering.
7 dages madplan – FODMAP - CORIs KØKKEN
7. april 2021 at 12:21[…] Aftensmad: 1 portion sommersalat med kold laks […]