/
439 Views0

Opskrift på spaghetti carbonara med revet parmesan ost og frisk hakket krydderurter.

Personer: ca. 3

INGREDIENSER
300g Bucatini no 15
200g bacon i tern
2 æggeblommer
1½ dl madlavningsfløde
1 fed hvidløg, presset
salt & peber
50g parmesan ost, revet
krydderurter, fint hakket

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg bacon sprød på en tør pande. Når baconen har afgivet lidt fedt, tilsættes hvidløg.
  2. Kog spaghettien i letsaltet vand, som anvist på pakken.
  3. Pisk æggeblommer med madlavningsfløde, salt og peber.
  4. Når spaghettien er kogt færdig, hældes vandet fra og vendes i æggemassen.
  5. Kom spaghettien tilbage i gryden. Tilsæt baconen. Vend det hele godt og smag til med salt og peber.
  6. Server spaghetti carbonara sammen med revet parmesan ost og frisk hakket krydderurter.
Stem på post

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.