Spaghetti carbonara

Opskrift på spaghetti carbonara med revet parmesan ost og frisk hakket krydderurter.

Personer: ca. 3

INGREDIENSER
300g Bucatini no 15
200g bacon i tern
2 æggeblommer
1½ dl madlavningsfløde
1 fed hvidløg, presset
salt & peber
50g parmesan ost, revet
krydderurter, fint hakket

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg bacon sprød på en tør pande. Når baconen har afgivet lidt fedt, tilsættes hvidløg.
  2. Kog spaghettien i letsaltet vand, som anvist på pakken.
  3. Pisk æggeblommer med madlavningsfløde, salt og peber.
  4. Når spaghettien er kogt færdig, hældes vandet fra og vendes i æggemassen.
  5. Kom spaghettien tilbage i gryden. Tilsæt baconen. Vend det hele godt og smag til med salt og peber.
  6. Server spaghetti carbonara sammen med revet parmesan ost og frisk hakket krydderurter.
4/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.