Opskrift på spaghetti carbonara med revet parmesan ost og frisk hakket krydderurter.
Personer: ca. 3
INGREDIENSER
300g Bucatini no 15
200g bacon i tern
2 æggeblommer
1½ dl madlavningsfløde
1 fed hvidløg, presset
salt & peber
50g parmesan ost, revet
krydderurter, fint hakket
FREMGANGSMÅDE
- Steg bacon sprød på en tør pande. Når baconen har afgivet lidt fedt, tilsættes hvidløg.
- Kog spaghettien i letsaltet vand, som anvist på pakken.
- Pisk æggeblommer med madlavningsfløde, salt og peber.
- Når spaghettien er kogt færdig, hældes vandet fra og vendes i æggemassen.
- Kom spaghettien tilbage i gryden. Tilsæt baconen. Vend det hele godt og smag til med salt og peber.
- Server spaghetti carbonara sammen med revet parmesan ost og frisk hakket krydderurter.
Leave a Reply