Opskrift på spareribs med varm majskolbe med smør og salt, samt stegte svampe og tomater.
Personer: 3
INGREDIENSER
1 pk Jensens Bøfhus spareribs
3 majskolber
2 spsk olie
6 st svampe
1 pk Cherry tomater på stilk
salt & peber
Øvrigt tilbehør:
Salatblanding efter eget valg
FREMGANGSMÅDE
- Sæt en gryde med kold vand over varmen og lad det koge. Tilsæt majskolberne og kog dem i ca. 20-25 min. alt afhængig af størrelsen.
- Tænd ovnen på 220 grader, alm. ovn.
- Pak spareribsene ud og pensl dem med den medfulgte BBQ-marinade.
- Kom dem på en rist beklædt med bagepapir og steg dem midt i ovnen i 15 min.
- Skyl svampene og knæk stilken af. Skyl tomasterne, men lad dem sidde på stilken. Kom svampene på en varm pande med olie ved jævn varme og steg dem i ca. 5 min. Tilsæt tomaterne og steg yderligere i ca. 5 min. Drys med salt og peber.
- Server det hele med en god salat og evt. dressing til.
TIP!
Har du mulighed for det, kan du med fordel ligge majskolber, svampe, tomater og spareribs på grillen.
Du kan evt. forkogte majskolberne i 10 min.
Leave a Reply