Opskrift på spidskålssalat med æble, toppet med mandler. Kan spises som et sundt mellemmåltid eller som tilbehør til eks. kyllinge- eller fiskefrikaldeller og kyllingebryst.
Personer: 1
INGREDIENSER
200g spidskål, fintsnittet
1 gulerod, revet
10-15g forårsløg, finthakket
1 æble, rødt, i små tern
1-2 spsk honning
Citonsaft
Salt og peber
Topping: mandler, hakkede (12-15 stk.)
FREMGANGSMÅDE
1. Riv eller snit spidskålen fint.
2. Riv guleroden og hak forårsløg.
3. Skær æblet i fine små tern.
4. Hak mandler fint.
5. Kom spidskål, gulerod og forårsløg i en lille skål.
6. Krydr med salt og peber.
7. Smag til med honning og citronsaft.
8. Top spidskålssalaten med hakkede mandler.
Leave a Reply