Spinatpesto

Spinatpesto

Opskrift på hjemmelavet spinatpesto. Lækker i eks. sandwich eller rørt i pasta.

INGREDIENSER

50g mandler, uden skal
75g spinat, frisk
50g parmesanost
1 fed hvidløg
0,5 citron, saften herfra
1,5 dl oliven jomfruolie
salt & peber

FREMGANGSMÅDE

1. Kog mandlerne i en lille skål. Hæld kogende vand herover og lad det stå i nogle minutter, indtil skallen
    løsner sig fra nøden. Har du mandler uden skal, kan du springe til punkt 3
2. Hæld vand fra. Smut mandlerne, så skallen kommer af. Læg dem på et tørt stykke køkkenrulle.
3. Varm en pande op og rist mandlerne, indtil de tager lidt farve. Lad dem køle af.
4. Skyl spinaten og lad det dryppe af.
5. Riv parmesanosten groft og hak hvidløg.
6. Kom alle ingredienserne i en hurtighakker eller foodprocessor og hak det sammen til en jævn mase.
7. Smag til med salt og peber.
8. Skold et glas i atamon og kom herefter spinatpestoen i glasset. Luk tæt og stil på køl.

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.