Sprød kylling og pasta med grønt

Meget simpel ret til aftensmåltidet, kylling i ovn med sprødt skind og glutenfri pasta med grønt. FODMAP-venlig.

Personer: 4

INGREDIENSER
2 kyllingebryst
olivenolie
paprika, stødt
salt & peber
½ ps glutenfri pasta (efter FODMAP regler)
2 rød snack peber, i tern
1 agurk, i tern
purløg, klippet

FREMGANGSMÅDE

  1. Kom kyllingebryst i en ovnfast fad.
  2. Dryp med olivenolie og drys med salt og paprika.
  3. Steg dem i en forvarmet ovn ved 225 grader, alm ovn i cirka 45 minutter.
  4. Kog i mens pastaen som anvist på pakken og skær grøntsagerne ud.
  5. Når pastaen er færdigkogt, afkøles den med koldt vand og blandes med grøntsagerne.
  6. Server kyllingen med pastasalaten.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.