Sprøde lasagne samosas

Denne opskrift på samosa har jeg tyvstjålet fra en video på YouTube… En god opskrift på sprøde samosas med lasagne som smager rigtig godt. Begge mine børn var vilde med dem.

Antal: 12 stk.

INGREDIENSER

1 pk tortilla, str. large (6 stk.)
1 spsk olie
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, presset
500g oksekød, hakket
1 spsk tomatpuré
125 ml rødvin
1 ds tomater, hakkede
2 tsk salt, groft
2 tsk peber, kværnet, sort
1 spsk oregano, tørret
125 ml piskefløde
125 g parmesan ost
2 håndfulde paciocche, durumpasta
1 l olie
Pensling: 60 ml vand, 60 ml hvedemel

Drys:
200 g parmesan ost, revet
1½ tsk hvidløgspulver
1 tsk peber, sort, kværnet
1 spsk persille, frisk, hakket

FREMGANGSMÅDE

  1. Kom 1 liter olie i en stor gryde og varm den forsigtigt op.
  2. Hak løg fint og pres hvidløg.
  3. Kom olie i en højkantet pande. Tilsæt løg og steg til de er gennemsigtige, de må ikke tage farve.
  4. Tilsæt presset hvidløg. steg i et par minutter.
  5. Tilsæt hakket oksekød. Steg kødet til det er brunet. Tilsæt tomatpuré og bland godt.
  6. Kom rødvin i og rør rundt. Tilsæt de hakkede tomater og krydderier. Lad det småsimre i et par minutter.
  7. Tilsæt fløde, ost og pasta og lad retten småsimre til pastaerne er bløde.
  8. I mens blandes mel og vand i en skål til pensling.
  9. Når lasagneretten er færdig, skæres alle tortillas over på midten. Smør med melblandingen på kanten og fold den halve tortilla til et kræmmerhus. Fyld kræmmerhuset med lasagneretten. Pensel toppen af kanten på tortillaen og klem den sammen så den lukker tæt.
  10. Bland alle ingredienserne til drys på en stor dyb tallerken.
  11. Kom til sidst samosas i en gryde med varm olie. Lad dem stege til de er gyldne.
  12. Vend dem med det samme i drysset.
5/5 - (3 votes)

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.