Opskrift på lækre svampede bananmuffins med chokoladestykker.
Antal: 20 stk.
INGREDIENSER
2 æg
150g sukker
1 tsk vaniljesukker
200g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel, stødt
130g smør
3 modne bananer, moste
100g chokolade, grofthakket
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende.
- Bland mel, bagepulver og kanel i en skål for sig.
- Smelt margarinen ved svag varme og lad den køle af til den er “lillefinger-varm”.
- Kom skiftevis mel og smeltet margarine i æggemassen.
- Tilsæt de moste bananer og grofthakket chokolade i og rør godt.
- Fordel dejen i ca. 20 muffin forme (alm. størrelse). Fyld dem kun halvt op med dej, da de hæver meget i ovnen.
- Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 18-20 min.
TIP!
Hvis du ønsker kan du efter de færdigbagte muffins er afkølet, pynte dem med glasur, som er rørt sammen med flormelis, kakaopulver og vand.
Leave a Reply