Svensk pølseret

Syntes næsten det er pinligt at ligge dette billede på bloggen… Lækkert ser det jo ikke ud, men tro mig, det smager rigtig godt. – Kan fortælle at både mine børn syntes det smagte rigtig godt, og kæresten blev ved med at spise, til der ikke var mere. Så det er en “hitter”.

Personer: 4

INGREDIENSER
1 kg kartofler
8 pølser, frankfurter
1 løg, finthakket
1 tsk havsalt
1 knsp peber, kværnet, sort
1 tsk paprika
1 ds tomatpuré, konc.
1 dl mælk
50 g stegemargarine
persille, hakket

FREMGANGSMÅDE

  1. Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem til de er møre.
  2. Skær løg i tern og steg dem i margarine i en gryde, til de er gennemsigtige – tilsæt paprika.
  3. Skær pølserne i skiver og tilsæt dem i gryden.
  4. Når kartoflerne er færdige, tilsættes de, sammen med salt, peber, tomat pure og mælk. Lad det hele koge i ca. 5 min.
  5. Server med drysset persille henover.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.