/
233 Views0

Hurtig, lækker og smagfuld ret – og så er den fedtfattig.

Personer: 2          Tid: 30 min.

INGREDIENSER

Kyllingebryst:
2 kyllingebryst i tynde skiver
1 spsk olivenolie til stegning
1 løg, finthakket
1 porre
1 laurbærblad
2 gulerødder
125g champignon
½ lille ds tomatpure (koncentreret)
½ tsk flydende honning
1½ dl hønsebouillon
100g ærter
25g perleløg
salt & peber
 
Tilbehør:
2 drue agurker i tynde skiver
½ peberfrugt, rød i tynde strimler
 
Kartoffelmos:
300g kartofler
1½ dl mælk, skummet
salt & peber

 

FREMGANGSMÅDE

  1. Kartoflerne skrælles, skæres i tynde skiver og koges i ca. 12 min. Imens kartoflerne koger, laves kyllingen.
  2. Brun kyllingen i olien og krydre med salt og peber.
  3. Kom løg i små tern, porre i tynde skiver, laurbærblad, gulerødder i tynde skiver og champignon i skiver i og lad det brune under omrøring i ca. 2 min.
  4. Tilsæt tomatpuré, honning og bouillon. Giv retten et opkog og skru ned for varmen. Lad den simre i ca. 7 min.
  5. Kom ærter og perleløg i og kog i 2 min. Smag til med salt og peber.
  6. Lav kartoffelmosen færdig. Når kartoflerne er kogte, hældes vandet fra og det hele moses godt.
  7. Tilsæt mælk lidt efter lidt under konstant omrøring og smag kartoffelmosen til med salt og peber.
  8. Server kyllingen med kartoffelmosen, samt syltede agurker og rød peber.
Stem på post

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.