Tarteletter med fiskeboller, rejer og asparges

Tarteletter med fiskeboller, rejer og asparges

Mindre traditionel opskrift på tarteletter med hjemmelavede fiskeboller, rejer og asparges, der giver en god og mild smag.

Personer: 4

INGREDIENSER

Fiskeboller:
500g torsk, hakket
1 røde løg
2 æg
3-4 spsk hvedemel
2 spsk dild, frisk, hakket
salt & peber
1 l vand
1 fiske bouillon terning
1 tsk salt, groft

Sauce:
75g smør
3-4 spsk hvedemel
vandet fra fiskebollerne
1 kvart kaffefløde
mælk, skummet
200g rejer
1½ bundt asparges, grønne
1 citron, saften herfra
2 spsk dild, frisk, grovhakket
salt & peber

Ydermere:
12-16 luksus tarteletter (Alt efter hvor mange I kan spise hver)

FREMGANGSMÅDE

  1. Hak/blend torsk og løg fint. Kom det i en skål og rør det med mel, æg, dild og salt og lidt peber til en fin fars.
  2. Bring vandet i kog og opløs bouillonen og salt i vandet.
  3. Form små boller af farsen med to teskeer. Kog dem i vandet. Tag dem op med en ske, når de kommer op til overfladen. Læg dem på en tallerken.
  4. Smelt smørret og rør melet i lidt af gangen, indtil det næsten slipper grydens kant.
  5. Rør vandet fra de kogte fiskeboller i lidt ad gangen. Tilsæt fløden og supplerer med mælk, til du opnår en lidt tyk sauce.
  6. Bræk enden af aspargesene, skær dem i mindre stykker og damp dem i ca. 4 min. Kom dem i saucen.
  7. Tilsæt citronsaft, rejer, dild og fiskeboller og smag til med salt og peber.
  8. Lun tarteletterne og server dem fyldt med stuvningen. Pynt evt. med dild
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.