Tømmermandsburger

Tømmermandsburger

Denne tømmermandsburger kræver du har en rest af færdigstegt flæskesteg og sauce herfra. Ellers kan opskriften benyttes som inspiration, til at sammensætte din egen kaloriebombe af en tømmermandsburger.

Antal: 1 burger

INGREDIENSER

1 burgerbolle, ristet
ca. 2 spsk mayonnaise
ca. ½ spsk sennep
2 spsk rødkål, lunt
1 drueagurk
2-3 skiver flæskesteg, lunt
salt
rest af flæskestegssauce
bearnaise sauce
evt. franske kartofler

FREMGANGSMÅDE

  1. Rist burgerbollen.
  2. Lun flæskestegen og saucerne.
  3. Bland mayonnaise og sennep sammen og smør under- og overbollen med sennep dressingen.
  4. Kom rødkål på underbollen, skiver af flæskesteg, drys med salt og læs skiver af drueagurk ovenpå.
  5. Saml burgeren og hæld de to saucer udover burgerbollen. (Jeg bruge en dejskraber for at dele saucerne på midten af burgeren).
  6. Server burgeren straks, evt. med franske kartofler til.

Velbekomme.

5/5 - (3 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.