Denne tømmermandsburger kræver du har en rest af færdigstegt flæskesteg og sauce herfra. Ellers kan opskriften benyttes som inspiration, til at sammensætte din egen kaloriebombe af en tømmermandsburger.
Antal: 1 burger
INGREDIENSER
1 burgerbolle, ristet
ca. 2 spsk mayonnaise
ca. ½ spsk sennep
2 spsk rødkål, lunt
1 drueagurk
2-3 skiver flæskesteg, lunt
salt
rest af flæskestegssauce
bearnaise sauce
evt. franske kartofler
FREMGANGSMÅDE
- Rist burgerbollen.
- Lun flæskestegen og saucerne.
- Bland mayonnaise og sennep sammen og smør under- og overbollen med sennep dressingen.
- Kom rødkål på underbollen, skiver af flæskesteg, drys med salt og læs skiver af drueagurk ovenpå.
- Saml burgeren og hæld de to saucer udover burgerbollen. (Jeg bruge en dejskraber for at dele saucerne på midten af burgeren).
- Server burgeren straks, evt. med franske kartofler til.
Velbekomme.
Leave a Reply