Tortilla lagkage

Opskrift på smagfuld og mættende tortilla lagkage. Rækker til ca. 4-6 personer.

Antal: 1 lagkage

INGREDIENSER

5 tortillas, 25 cm
500g bolognese sauce, Dolmio
½ glas pesto, peberfrugt
375g mozzarella, revet
13 basilikumblade, frisk
6 skiver bacon

Kyllingekød:
ca. 650g kyllingekød, hakket
1½ tsk salt, groft
2 fed hvidløg, presset
1 tsk paprika, stødt
½ tsk cayennepeber
1 spsk olie til stegning

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg kyllingekødet i olie med krydderier.
  2. Steg bacon halv sprødt.
  3. Hak 8 blade frisk basilikum fint.
  4. Kom en tortilla på en plade beklædt med bagepapir og smør et lag bolognese på.
  5. Kom totter af kyllingekød på og drys med et godt lag ost.
  6. Kom endnu en tortilla ovenpå og smør denne med bolognese og pesto.
  7. Kom 3 skiver bacon ovenpå og drys med lidt hakket basilikum.
  8. Læg endnu en tortilla ovenpå og gentag trin 4 og 5
  9. Kom den næstsidste tortilla på og gentag trin 6 og 7
  10. Slut af med en tortilla som smørres med bolognese, totter af kyllingekød og drysses med ost.

Tortilla lagkagen stilles midt i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30 min.

Pynt tortilla lagkagen med de sidste basilikumplade, små klatter af pesto og evt. cherrytomater.

Stem på post

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.