Opskrift på smagfuld og mættende tortilla lagkage. Rækker til ca. 4-6 personer.
Antal: 1 lagkage
INGREDIENSER
5 tortillas, 25 cm
500g bolognese sauce, Dolmio
½ glas pesto, peberfrugt
375g mozzarella, revet
13 basilikumblade, frisk
6 skiver bacon
Kyllingekød:
ca. 650g kyllingekød, hakket
1½ tsk salt, groft
2 fed hvidløg, presset
1 tsk paprika, stødt
½ tsk cayennepeber
1 spsk olie til stegning
FREMGANGSMÅDE
- Steg kyllingekødet i olie med krydderier.
- Steg bacon halv sprødt.
- Hak 8 blade frisk basilikum fint.
- Kom en tortilla på en plade beklædt med bagepapir og smør et lag bolognese på.
- Kom totter af kyllingekød på og drys med et godt lag ost.
- Kom endnu en tortilla ovenpå og smør denne med bolognese og pesto.
- Kom 3 skiver bacon ovenpå og drys med lidt hakket basilikum.
- Læg endnu en tortilla ovenpå og gentag trin 4 og 5
- Kom den næstsidste tortilla på og gentag trin 6 og 7
- Slut af med en tortilla som smørres med bolognese, totter af kyllingekød og drysses med ost.
Tortilla lagkagen stilles midt i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30 min.
Pynt tortilla lagkagen med de sidste basilikumplade, små klatter af pesto og evt. cherrytomater.