Opskrift på glutenfri tortillas i ovn med fyld af hakket kyllingekød, hytteost og grønt. Fyldet er middelstærkt, så er du ikke til stærk mad, kan du halverer chilirydderiet i opskriften.
Antal: 3 pers.
INGREDIENSER
6 glutenfri tortillas (216g)
1 spsk olivenolie
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, presset
500g hakket kylling
50g spinat, frisk, grofthakket
1 tsk salt, groft
0,5-1 tsk peber, kværnet
1 tsk chiliflakes
2 gulerødder, revet
5 spsk hytteost, Cheasy 1,5%
Topping
Parmesanost, revet
Agurkeskiver
Cremefraiche
Chilisovs (kan undlades)
SÅDAN GØR DU
- Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
- Klargør løg og hvidløg.
- Varm en sauterpande op med olie og steg løg og hvidløg, til løgene bliver klare.
- Kom det hakkede kyllingekød i og steg det godt igennem.
- Tilsæt spinat, salt, peber, chiliflakes og gulerødder. Lad det stege, indtil spinaten er faldet sammen.
- Kom hytteosten i og rør rundt. Skru ned for varmen og lad det smørstege i 5-10 min. Smag til med salt og peber.
- Fordel kødet i de 6 tortillas som rulles sammen og kommes i et ildfast fad.
- Varm dem i ovnen i ca. 15 min.
- Anret 2 tortillas på hver tallerken. Kom revet parmesanost over, skiver af agurk samt cremefraiche og chilisovs.
Leave a Reply