Tortillas i ovn med hakket kylling

Opskrift på glutenfri tortillas i ovn med fyld af hakket kyllingekød, hytteost og grønt. Fyldet er middelstærkt, så er du ikke til stærk mad, kan du halverer chilirydderiet i opskriften.

Antal: 3 pers.

INGREDIENSER

6 glutenfri tortillas (216g)
1 spsk olivenolie
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, presset
500g hakket kylling
50g spinat, frisk, grofthakket 
1 tsk salt, groft
0,5-1 tsk peber, kværnet
1 tsk chiliflakes
2 gulerødder, revet
5 spsk hytteost, Cheasy 1,5%

Topping
Parmesanost, revet
Agurkeskiver
Cremefraiche 
Chilisovs (kan undlades)

 

SÅDAN GØR DU

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Klargør løg og hvidløg.
  3. Varm en sauterpande op med olie og steg løg og hvidløg, til løgene bliver klare.
  4. Kom det hakkede kyllingekød i og steg det godt igennem.
  5. Tilsæt spinat, salt, peber, chiliflakes og gulerødder. Lad det stege, indtil spinaten er faldet sammen.
  6. Kom hytteosten i og rør rundt. Skru ned for varmen og lad det smørstege i 5-10 min. Smag til med salt og peber.
  7. Fordel kødet i de 6 tortillas som rulles sammen og kommes i et ildfast fad.
  8. Varm dem i ovnen i ca. 15 min.
  9. Anret 2 tortillas på hver tallerken. Kom revet parmesanost over, skiver af agurk samt cremefraiche og chilisovs. 
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.