Opskrift på tzatziki, som jeg selv elsker som tilbehør i f.eks. pitabrød, til hakkebøf eller en god steg.
INGREDIENSER
9-10 spsk græsk yoghurt
1 agurk
4 fed hvidløg, presset
salt & peber
FREMGANGSMÅDE
- Skæl agurken med en kartoffelskræller. Del den på midten og flæk herefter agurken på langs, så du har fire stykker.
- Skrap med en teske kernerne ud af agurken.
- Sæt et rivejern på et tørt og rent klæde og riv agurkestykkerne groft.
- Fjern rivejernet og fold klædet stramt om den revne agurk. Drej klædet rundt, som når en karklud vrides, indtil du ikke kan presse mere saft fra.
- Kom græsk yoghurt i en lille skål. Pres hvidløgene heri, sammen med den revne agurk.
- Rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber.
Frikadeller med soltørrede tomater og feta - CORIs KØKKEN
22. april 2021 at 21:25[…] serveres med f.eks. tzatziki, salat og brød eller frisk pastasalat med […]