Opskrift på wraps med laks, rejer og bulgur. En lækker spise til f.eks. frokost.
Personer: 3
INGREDIENSER
1 pk wrap-brød
½ lille bundt persille, klippet
½ lille bundt purløg, klippet
1 lille røde løg (ca. 50 g pillet vægt)
100g rejser, små
8 spsk græsk yoghurt
½ tsk salt, groft
peber
½ spsk citron saft
100g laks, røget, i skiver
bulgur til 3 pers.
salat efter eget ønske
evt. cremefraiche dressing
FREMGANGSMÅDE
- Kom bulguren som anvist på pakken
- Kom persille, purløg og løg i en minihakker i ca. 30 sek. Tilsæt rejser og citronsaft og hak i yderligere 10 sek.
- Vend græsk yoghurt i blandingen og smag til med salt og evt. peber
- Varm wrap-brødet som anvist på pakken.
- Læg nu fyld på wrap-brødet; salat, laks, krydderurteblanding, bulgur og cremefraiche dressing
- Fold brødet om fyldet, start med at bukke en nederste del op over fyldet og herefter siderne. Kom sølvfolie på den nederste del, så er den nemmere at styre, når den spises.
Velbekomme.
Leave a Reply